torsdag 3 februari 2011

DET BÖRJAR ATT SKYMMA.......

Dagens människor är inte som förr, med en tillförsikt att vilja leva i vårt älskade fosterland, där sorg och bedrövelse kunde botas av ren medmänsklighet, då vår goda vilja icke fick tas ifrån oss "vår mänskliga rättighet" att få leva ett så lyckligt liv som möjligt.

Allt det här låter som en saga som är tyvärr passé av en illvillig politik, som borde inte få existera i ett mänskligt samhälle, där den sortens politik skulle förmodligen tillämpas bäst där inget liv existerar, och som endast gav ett eko mot kala berg och raviner med eldsprutande vulkaner och platsen som sådan vore människofientlig.

Man talar om gemenskap, men ingen förstår hur den ska gå till i politikernas mångkultur med människor som har det nog med sig själva och ifrån det hållet kan man då inte vänta sig finna samhörighet. Ett spektrum av egensinniga individer som ger ett lysande exempel på vårt land, med ett habegär av sällan skådat slag, som kan liknas med att vara rena rovdriften på vårt samhälle.

Det här är det mest tydliga beviset, att ett mångkulturellt samhälle kan aldrig fungera med oliksinnade människor ifrån när och fjärran, en kultur, som givit oss en explosionsartad subkultur som har medverkat till Svériges dekadans och alla före detta sagor om vårt land har blivit till avskyvärda berättelser kryddat med ett kriminell tänkande och dess verksamhet.

Om någon känner olustkänslor mer eller mindre för varenda individ som inte ens visar något ansvar varken för sig själva eller andra, är nog den den bild, som den illasinnade politiken har skapat åt oss - att ingen mer vill tro på politiker längre - bortsett den tid stund ett valår, i hopp om att politikerna äntligen har insett den svåra situation de flesta av vår befolkning befinner sig i, som alla gnäller över och ingenting görs, varken ifrån gnällmånsar eller politiker för att förändra vårt samhälle till en människovärdig plats att bo på.

Vi fick ett nytt riksdagsparti som drev frågan om att stoppa massinvandringen, men vad har hänt sedan dess? Jo, alliansen har ökat på den! För att nå målet, 2 miljoner människor som ska in i landet under deras mandatperiod, så blir det när en statsminister lovar FN ( på eget bevåg) att tömma fem flyktingläger i Somalia,Eritrea,Marocko och Jordanien.

Som vi bör förstå börjar skymningen att sänka sig över Sverige, för att gå emot ett evigt mörker om svenska folket inte kräver upprättelse med lag och ordning i landet och kanske slutar och rösta, - åtminstone valet 2014 - det kallas en rättmätig protest, om ingen gick till valurnorna det året skulle det ge den hundraprocentiga effekten för att få politikerna att nyktra till någon gång.

Arne Holmström
Fritänkare

-------------------------------------------------------------------
Arne Holmström är gästskrivare på min blogg. Kommentera gärna,tack

mats_hagglof@hotmail.com

3 kommentarer:

Anonym sa...

Arne Holmström är igång igen och talar vitt och brett om den förfärliga "subkultur" vi drabbats av. Han befarar att vi skall fråntas bl.a. "vår goda vilja". I nästa andetag konstaterar han att vi fråntagits, ja vadå? Vi har en grundlag som tillförsäkrar alla medborgare yttrande- och åsiktsfrihet. Vad mångkulturen beträffar så står det var och en fritt att ta till sig av vad som bjuds. Han talar om "Sveriges dekadens" men förklarar inte på någon avgörande punkt vad han m,menar.
I tidigare skrivelser av Arne Holmström så var det muslimerna som var skottavlan. Här är han försiktigare och talar bara i svepande ordalag om "oliksinnade människor från när och fjärran". Hur de är "oliksinnade" säger han ingenting om. Det nya riksdagspartiet hade visst talat om att stoppa "massinvandringen". Jaha, där satt det. Invandrarna är tydligen det största hotet mot Arne Holmströms tillvaro. Tidigare har han talat om "kriminella" invandrare, muslimers "medfödda anlag för kriminalitet" osv. Det Arne Holmström propagerar för skulle bl.a. medföra att vi får en stat av nordkoreanskt tänkande. Men vad värre är: Holmströms propaganda och uttalade avsky för andra än blåögda och ljushåriga luktar unket och dofterna kommer från en annan tid. På samma sätt skapade nazisterna en våg av antisemitismen och man pekade på judarna som ansvariga för alla problem i Tyskland. Under praktiskt taget hela 30-talet hamrade man in budskapet hos tyskarna. Denna så uppenbara lögn blev till sist, i Joseph Goebels mun, till en sanning. Uppenbarligen har Arne Holmström enorma problem, både med sig själv och i tillvaron, så han tar till gamla knep: Peka ut en grupp och skyll allt ont på dem! Han låter oss också förstå att politikerna smider ränker mot oss och kräver "upprättelse" för vad då? "lag och ordning". Arne Holmström: Det 'är förvisso så att pengar och dynga har det gemensamt att de är inte till någon nytta förrän man sprider dem. I Arne Holmströms fall är det bäst om, han sprider sina pengar, om han nu har några, och behåller dyngan hos sig själv.
Han har undertecknat sin skrivelse med ordet "fritänkare." Fri är han förmodligen men tänkare: Det är att ta till i överkant.

Kenneth Åhrlin

Ps. Över en dörr på Uppsala universitet står denna devis:
"Att tänka fritt är stort, att tänka rätt är större". Ds.

Kenneth Åhrlin sa...

Arne Holmström konstaterar att "dagens människor är inte som förr". Ytterst märkligt då människan knappast ändrat sig på de senaste 35 000 åren. Men det är kanske rent utav vår tillvaro som förändrats.
Men sedan kommer en ganska lång litania över allt bedrövligt som drabbats oss:
I tidigare inlagor ondgjorde sig Arne Holmström över invandrare i allmänhet och muslimer i synnerhet. Även kommunister fick sig en släng av sleven. Där räknade Arne Holmström upp en lång lista på till största delen, inbillade företeelser. Muslimer "hade en "medfödd kriminell läggning" och de "spred sitt gift" i form av religionen, Islam. Enligt Arne Holmström förebådade detta den västerländska civilisationens snara undergång.
Så återkommer Arne Holmström som gästbloggare och fortsätter sina tirader mot "det mångkulturella samhället." Det är illvilliga politiker" som smider ränker mot stackars totalt omedvetna "svenskar" Gemenskap är omöjligt att uppnå i det mångkulturella samhället och det har medfört en "subkultur" som fått Sverige att gå på den dekadenta breda vägen. Läser man mellan raderna så är det invandrarnas fel att tillvaron är besudlad med en massa främmande element. Menar möjligen Arne Holmström att om vi bara blir av med alla "främmande element" så är alla bekymmer lösta som i ett trollsalg?
Arne Holmströms utsagor ger ett obehagligt eko från en annan tid och ett annat land. I Tyskland fick som bekant nazisterna makten 1933. Säger fick, för de valdes i ett allmän val. När tyskarna upptäckte vad de valt in var det redan för sent. Diktaturen hade fått fäste och för att dölja alla missförhållanden pekade man ut en grupp som ansvariga för sakernas tillstånd. Judarna, som utsattes för en hänsynslös förföljelse. Tidigare var det som sagt judarna, sedan blev kommunisterna som utpekades som fienden. Nu är det muslimerna som i Arne Holmströms tappning är den stora faran.
Arne Holmström sprider sina illaluktande epistlar och avslöjar samtidigt sina egna tillkortakommanden. Visserligen gör dynga nytta när den sprids men Arne Holmströms dynghög gör sig bäst hemma hos honom och låt den stanna där så kan han fylla på den efter, vartefter han städar i sitt hjärnkontor.

Kenneth Åhrlin

feminix sa...

Arne Holmström är en modig skribent. Mats Hägglöf ska berömmas att ha honom som gästskribent. Tack till er båda!